Ammattilaisille

Kaski valmennus tuottaa monipuolisia yksilö- ja koulutusvalmennuspalveluita sekä koulutusta, että työtä tavoitteleville henkilöille. Valmennamme asiakkaitamme yksilöllisesti, tavoitteena on koulutukseen tai työhön siirtymien. Kaski Valmennus on Honkalampi-säätiö konsernin yksikkö.

Ota rohkeasti yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme sinulle lisää palveluistamme ja niiden sopivuudesta asiakkaallesi. Autamme mielellämme myös palveluun hakeutumiseen liittyvissä asioissa, kuten Kelan lomakkeissa tai sosiaaliohjauksen yhteystiedoissa. Voimme yhteistyössä pohtia palveluiden sopivuutta ja oikea-aikaisuutta yhdessä asiakkaasi kanssa.

Tule meille kylään!

Otamme mielellämme vastaan vieraita ja meillä voi käydä tutustumassa työpajatoimintaan ja yksikköön joko yhdessä asiakkaan kanssa tai ryhmänä. Ilmoitathan kuitenkin tulostasi ennakkoon.

Onko sinulla työtä tarjolla työpajoihin?

Etsimme jatkuvasti uusia yritysyhteistyökumppaneita työpajatoimintaamme. Onko sinulla tuote, joka kaipaa kokoonpanijaa tai muuta vaihdevalmistusta? Tai tarvitsetko kausiluontoisia puu- tai metallitöitä? Pohjois-Karjalan toimipisteemme palvelevat sinua mielellään! Ota yhteyttä ja katsotaan, voisimme olla yrityksellesi avuksi.

Teemme työpajoilla myös tilaustöitä yksityisasiakkaille. Tarvitseeko pirtinpöydän kalusto kunnostusta? Natiseeko metallinen puunkantoteline liitoksistaan? Tuo tuotteesi meille korjattavaksi tai tilaa meiltä mieltymyksiesi mukainen uusi tuote. Ota yhteyttä yhteydenotto lomakkeen kautta ja katsotaan kuinka voimme olla avuksi!

Meille töihin tai harjoitteluun?

Haluamme, että henkilökuntamme on asiantuntevaa ja osaavaa. Palkkaamme säännöllisesti osaajia niin sairaanhoitajista, sosionomeista, toimintaterapeuteista ja työpajaohjaajien ammattilaisista. Jos työ meillä Kaskella kiinnostaa sinua, jätä meille avoin hakemus Ehta henkilöstöpalveluiden kautta.

Jos etsit itsellesi työharjoittelu paikkaa, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Katsotaan yhdessä löytyisikö sinulle sopiva opin ja tekemisen paikka meidän useista eri toiminnoistamme.