Goodwill Kitee

Annamme kaikille tarinoille jatkoa

Edullinen kierrätysmyymälä

Goodwill on kierrätysmyymälä, jossa voit tehdä sinulle sopivia ja edullisia ostoksia. Lisäksi voit lahjoittaa meille hyväkuntoista tavaraa, jota et enää tarvitse. Kun lahjoitat tavaraa myymälään, annat paikalliselle työttömälle mahdollisuuden saada työtä. Kierrättämällä tavaraa voit auttaa ympäristöä ja muita ihmisiä. Yhdessä teemme hyvää ja olemme vastuullisia.

Goodwill Kitee -myymälästä vastaa Honkalampi-säätiön Kaski Valmennus.

Goodwill auttaa työllistymään

Goodwill -kierrätysmyymälät tarjoavat työttömille mahdollisuuden saada työtä. Myymälä on aito työpaikka, jossa tarjotaan

  • kuntouttavaa työtoimintaa
  • työkokeilua
  • palkkatukityötä
  • työssäoppimispaikkoja.

Goodwill on voittoa tavoittelematon eli myynnistä saaduilla rahoilla tarjotaan paikallisille työtä. Lisäksi Goodwill -toiminta mahdollistaa työtä tarvitseville valmennus- sekä koulutusohjelmia.

Auta lahjoittamalla

Voit lahjoittaa meille esimerkiksi vaatteita, kenkiä, leluja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja. Ennen lahjoitusta tarkista, että tavarat ovat hyvässä kunnossa ja toimivia. Onko tavarasi kunto sellainen, että voisit sen itsekin ostaa?

Lahjoitukset voit tuoda Goodwill -myymälään silloin, kun se on avoinna. Lisäksi meillä on lahjoituslaatikko Kauppakeskus Kupiaisessa. Lahjoituslaatikkoon voit käydä jättämässä pienet määrät lahjoituksia. Haemme suuret lahjoitukset ilmaiseksi, jos lahjoitus on keskustan alueella. Lahjoituksen hakemisen voit varata numerosta 0400 170 798.

Tule käymään tai ota yhteyttä

Goodwill Kitee
Peltotie 2, 82500 Kitee

Myymälän puh. 040 017 0798

Avoinna: ma-pe 10–17

www.goodwill.fi

Goodwill Kitee Facebook
Goodwill Kitee Instagram